Projecten

Metro­station Opera Antwerpen - TL-3011 & TL-6020

Download project afbeeldingen

Opera is een station van het Antwerpse premetro-netwerk, gelegen onder de Leien nabij de Teniersplaats in het stadscentrum. Het station werd geopend op 25 maart 1975 bij de opening van het Antwerpse premetro-netwerk. Het station ligt in de directe nabijheid van de Antwerpse opera en maakt deel uit van de centrale oost-west as van de premetro. Vanwege de werkzaamheden aan het Noorderlijnproject, die een renovatie van het station en de opening van de perrons op niveau 3 omvatten, werd het gesloten voor het reizigersverkeer.

Location
Antwerpen, België
Architect
Architect Manuel De Solà-Morales
Jaar
2018-2020
Installatie door
Van den Beemd B.V.
Ruimte
Commerciële en drukbezochte gebieden
Gebruikt product
Glasbalustrades TransLevel

Het station is voorzien van onze producten glasprofiel TL-3011, FlexFit 1.0kN, Glasprofiel 6021 gebogen en Bendfit 1.0kN, geïnstalleerd door Van den Beemd B.V. Het resultaat is een elegante, moderne ruimte die zowel functioneel als visueel aantrekkelijk is.

Onze glasbalustrades zijn duurzaam en perfect voor drukke zones waar mensen voortdurend komen en gaan. Bovendien zijn ze gemakkelijk te reinigen en te onderhouden, zodat je je nooit zorgen hoeft te maken dat ze er niet meer perfect uitzien.

Het gebogen glasprofiel 6021 en Bendfit 1.0kN werden gebruikt om een unieke gebogen gevel voor het station te creëren, die een overvloed aan natuurlijk licht in de ruimte laat komen.

/

Gebruikte producten

in dit project

Ontdek de mogelijkheden van onze producten voor uw volgende project