We’re

ONLEVEL

Discover OnLevel in 1 minute

Ramen, balkons, trappen, gebouwen, gevels – ONLEVEL biedt een systeem van vloerprofielen, verdiepingshoge beglazingen, puntbevestigingssystemen en innovatieve klemoplossingen voor talloze toepassingen.

Onze producten

Opgericht

in 2000

Ramen, balkons, trappenhuizen, gebouwen, gevels – ONLEVEL biedt een systeem van vloerprofielen, verdiepingshoge beglazingen, puntbevestigingssystemen en innovatieve klemoplossingen voor talloze toepassingen. Dat klinkt niet zo sexy als het lijkt. Toch kun je aan dit systeem je individuele look geven en het naar believen combineren: Profielen, glasklemmen en adapters met verschillende leuningen.

Waarom volledig glazen balustrades van ONLEVEL?
ONLEVEL schittert met toepassingsmogelijkheden in een tijdloos elegant en klassiek design. Volledig glazen balustrades van ONLEVEL zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. Je kunt kiezen tussen een lineaire bevestiging met vloerprofielen of puntbevestiging met glasadapters en glasklemmen. Alles kan worden gecombineerd met ronde, hoekige of ovale leuningen – voor absolute transparantie.

Heb je nog meer vragen? Onze medewerkers adviseren je graag over de vormgevingsmogelijkheden van volledig glazen balustrades.
Zie ook onze veelgestelde vragen.

Ons Green Level

Wij proberen onze bedrijfsprocessen nog duurzamer te maken, waarbij wij steeds in gedachten houden dat wij al onze maatregelen en processen continu opnieuw beoordelen met het oog op een duurzame toekomst.

  • Klimaatneutrale mobiliteit
    We hebben oplaadpunten voor e-auto’s bij ons hoofdkantoor in Emmerich, hybride bedrijfsauto’s in de buitendienst en elektrische vorkheftrucks in ons magazijn. Alles wordt gevoed door de zonnepanelen op het dak van de hal.
  • Klimaatneutrale verpakking
    Door het gebruik van gerecycleerd vulmateriaal voor alle verpakkingen, onze kunststoffen en oplosmiddelvrij plakband, zijn wij bijna volledig overgeschakeld op hernieuwbare grondstoffen en verbruiken wij dus minder energie en water.
  • Klimaatneutraal teamwork
    Ook in ons dagelijks werk op kantoor en thuis hebben wij aandacht aan duurzame processen en in ons dagelijks kantoor en in het thuiskantoor en werken we samen met leveranciers van aluminium profielen die, net als wij, hun verantwoordelijkheid hebben genomen voor ons milieu. 

Ontdek de voordelen van het OnLevel-partnerschap

Leer ons team kennen

De sleutel tot ons succes is ons fantastische team. Elke werknemer van ONLEVEL brengt elke dag zijn ervaring, visie en ideeën in ons bedrijf in.

Ons team

Breng je carrière naar een hoger niveau bij ONLEVEL

Ben je geïnteresseerd in een uitdagende baan in een andere werksfeer zonder starre hiërarchieën? Solliciteer dan bij ons!

ONLEVEL is een geweldige plek om samen te werken en je te ontwikkelen, een spannende plek, waar elke dag iets nieuws gebeurt. ONLEVEL heeft een geweldige werksfeer, waar je je prettig voelt en biedt een baan met veel toekomstmogelijkheden.

Bekijk onze vacatures