Werken

bij ONLEVEL

Wij zijn een divers team dat altijd geïnteresseerd is in de verdere ontwikkeling van zijn medewerkers. Wij hechten waarde aan platte hiërarchieën en een prettige werksfeer. Onze visie is om de beste versie van onszelf te worden en een bijdrage te leveren om van de wereld een betere plek te maken.

Breng je carrière naar een hoger niveau

bij ONLEVEL

  • Teamwork
    Door een goede samenwerking tussen de personeelsleden kunnen wij onze vaardigheden bundelen en doeltreffender werken. Op die manier kunnen wij het bedrijf vooruit helpen en optimale resultaten voor onze cliënten behalen.
  • Ontwikkeling
    Ons team is ons kapitaal, daarom investeren wij veel in de verdere ontwikkeling van onze medewerkers. Dankzij onze positieve arbeidsvoorwaarden kunnen wij gestaag groeien en ons verder ontwikkelen.
  • Bijscholing
    Wij willen onze werknemers de optimale omstandigheden bieden om zich volledig te ontplooien. Zo kunnen wij het succes van onze klanten borgen en samen met hen de markt veranderen.

Ervaringen

van onze collega's

"ONLEVEL voelt niet als werk. Het is puur plezier en tegelijkertijd een permanente uitdaging. We groeien elke dag boven onszelf uit. En dankzij onze integriteit leren we elke dag geweldige nieuwe mensen kennen."

Marcus Lenge

CEO / Marketing and Head of Sales

Ervaringen

van onze collega's

"ONLEVEL voelt als thuiskomen. Vriendelijke en geïnteresseerde collega's, klanten en leveranciers. Iedereen werkt samen als team om het beste resultaat te behalen."

Ulrike Bartsch

Internal Sales

Ervaringen

van onze collega's

"ONLEVEL is een manier van leven, een constante uitdaging om zowel je eigen talenten en doelstellingen als die van het bedrijf uit te breiden. Je omringen met ambitieuze, positieve mensen en mooie producten geeft je elke dag veel energie om steeds beter te worden."

Niels Wildschut

Sales BeNeLux France

Ervaringen

van onze collega's

"Ik maak graag deel uit van ons geweldige internationale team dat trots is op ons werk en ervoor zorgt dat klanten altijd op de eerste plaats komen."

Katie Shaw

Office Manager - UK
/

Maak kennis met ons team

De sleutel tot ons succes is ons fantastische team. Elke werknemer van ONLEVEL brengt elke dag zijn ervaring, visie en ideeën in ons bedrijf in.

Ons team