Blog

Onlevel get to grips with key products that make a big impact

ONLEVEL heeft grote vooruitgang geboekt en is uitgegroeid tot de voorkeursleverancier van innovatieve glasbeslagoplossingen. De sleutel tot hun succes is het relatief eenvoudige ethos van het toevoegen van waarde door het leveren van producten die tijd of geld besparen voor de installateur.

ONLEVEL houdt woord en is er trots op een aantal nieuwe producten aan hun assortiment toe te voegen die zowel installateurs als huiseigenaren echte voordelen bieden. De eerste nieuwe toevoeging aan het assortiment brengt nog meer waarde – bescherming van wilde dieren. Onderzoekers hebben geschat dat alleen al in Noord-Amerika elk jaar een miljard vogels omkomen door botsingen met glas op bouwwerken van de mens, waardoor botsingen met vogels wereldwijd een van de belangrijkste oorzaken van vogelsterfte zijn.

Met een vergelijkbare bevolkings- en stadsdichtheid in het VK en Europa is een vergelijkbaar aantal vogelsterfgevallen waarschijnlijk. Voor sommigen leidt dit nadeel er vaak toe dat ze het gebruik van glas op bouwwerken in twijfel trekken, maar voor veel andere milieumetingen is glas het beste bouwmateriaal dat beschikbaar is.

Op basis van de kennis en het inzicht dat vogels licht in het ultraviolette spectrum kunnen zien, is vogelvriendelijk glas geïnnoveerd. ONLEVEL Vogelwerend Glas is nu verkrijgbaar om deze bron van de vernietiging van wilde dieren aanzienlijk te helpen beperken. ONLEVEL Bird Protection Glass heeft een UV-reflecterende coating met een patroon, waardoor het zichtbaar is voor vogels terwijl het vrijwel transparant blijft voor het menselijk oog.

Naast het Bird Protection Glass heeft ONLEVEL het Skyforce Soundshield geïntroduceerd, een geweldige aanvulling op het Skyforce Juliet balkonsysteem. Soundshield werkt naadloos samen met Skyforce en zorgt voor een eenvoudig geluidsscherm voor je raam voor rust en stilte.

ONLEVEL heeft ook snel te installeren en eenvoudig te monteren privacyschermen geïntroduceerd voor gebruik als balkonafscheiding, dakterras of als beschermend scherm in je tuin. Het is een slank, gestroomlijnd systeem dat niet opvalt. De eenvoudige installatie bespaart je onnodige frustratie en geeft je waardevolle extra tijd. ONLEVEL privacyschermen worden voorgemonteerd geleverd, waardoor je per set dertig minuten installatietijd bespaart.

Om te zorgen voor veilige, nauwkeurige installaties die lang meegaan, heeft ONLEVEL zijn eigen assortiment hoogwaardige zuignappen geïntroduceerd voor het veilig optillen van glas, samen met het EnduroShield-beschermingssysteem voor glas en metaal. EnduroShield zorgt ervoor dat glazen, roestvrijstalen en aluminium oppervlakken er langer mooi uitzien. Tot 5 jaar op glas en 3 jaar op metalen oppervlakken ONLEVEL EnduroShield beschermt het oppervlak niet alleen tegen corrosie door vlekken op water- en oliebasis en organische vlekken af te stoten, maar zorgt ook voor een snellere reinigingstijd.

Gary Dean, voormalig CEO van ONLEVEL UK, zegt: “Naarmate we uitbreiden, zijn we duidelijk in onze strategie om synergetische productlijnen toe te voegen aan het kernaanbod van balustrades en leuningen. Gespecialiseerde glasoplossingen, verdere leuningoplossingen in aluminium en natuurlijke toevoegingen zoals privacyschermen zijn een perfecte richting, samen met gereedschappen en accessoires die in dezelfde omgeving worden gebruikt. ONLEVEL is extreem gefocust op de glasindustrie en de belangrijkste ontwikkelingen daarbinnen. Onze productontwikkeling is gebaseerd op het oplossen van problemen en het creëren van nieuwe en verbeterde producten. We willen niet meer dan 10.000 producten in alle sectoren en slechts in een paar daarvan bekwaam zijn, we kiezen voor een zeer gerichte benadering van de sectoren waarin we gespecialiseerd zijn en zijn van plan te bedienen met een compleet product- en technisch aanbod.

ONLEVEL is zeer gefocust op de glasindustrie en de belangrijkste ontwikkelingen daarin. Onze productontwikkeling is gebaseerd op het oplossen van problemen en het creëren van nieuwe en verbeterde producten.
Gary Dean – Voormalig CEO ONLEVEL UK

In een relatief korte periode van vier jaar heeft ONLEVEL de zeer populaire Skyforce voor Juliet balkons geïntroduceerd, de fantastische Kronos glasklem uit één stuk, een echte game changer in de glasklem markt en een reeks unieke balustrade oplossingen, waaronder de TL40 en TL60 glasbalustrade profielen met Flex-Fit, ONLEVEL’s innovatieve systeem voor het verstellen van glasplaten.

Dek-Tek’, ONLEVEL’s onbrandbare aluminium vlondersysteem en Banana Slide, een eenvoudig, slank en gemakkelijk te installeren glazen binnenschuifdeursysteem zijn twee andere vermeldenswaardige toevoegingen, samen met Lazortrack en Spartan LED Spigot, twee innovatieve LED-verlichtingsoplossingen die passen bij een reeks glazen relingoplossingen.

Blijf op de hoogte

van onze innovaties, tips en inspiratie voor uw volgende project