Colofon

Juridische verwijzingen

ONLEVEL GmbH
Budberger Straße 5
46446 Emmerich
Duitsland

Telefoon: +49-(0)2822-97514-0
E-mail: info@onlevel.com

Handelsregister: Kleve
Registratienummer: HRB: 14026

Bedrijfsleiders: Iwan Oude Luttikhuis, Marcus Lenge

Identificatienummer omzetbelasting: DE305741703

Verantwoordelijke persoon in de zin van § 18 Abs. 2 MStV:
Iwan Oude Luttikhuis, Budberger Straße 5, 46446 Emmerich, Duitsland.

EU-platform van de Commissie voor online geschillenbeslechting: https://ec.europa.eu/odr

Wij zijn niet verplicht of bereid om deel te nemen aan een geschillenbeslechtingsprocedure voor een arbitragecommissie voor consumenten.

ONLEVEL GmbH wordt vertegenwoordigd door haar bestuurders.

Copyright
Alle teksten, afbeeldingen, grafieken, audiobestanden en overige inhoud van deze website alsmede de indeling en vormgeving ervan zijn beschermd door auteursrecht en andere beschermende wetten. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden gekopieerd, verspreid, gewijzigd of aan derden ter beschikking gesteld worden.

Disclaimer
De inhoud van deze website wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld en onderhouden. ONLEVEL GmbH staat echter niet in voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de ter beschikking gestelde inhoud en sluit derhalve iedere aansprakelijkheid uit voor schade die direct of indirect voortvloeit uit het gebruik van deze website. Ook aanvaardt ONLEVEL GmbH geen enkele aansprakelijkheid voor webaanbiedingen van andere aanbieders, waarnaar bezoekers van deze website via de hier ingevoegde links worden doorverwezen. Deze exploitanten zijn verantwoordelijk voor hun eigen inhoud. Het gebruik van de website van ONLEVEL GmbH vormt op zich geen contractuele relatie tussen de gebruiker en ONLEVEL GmbH.

Bescherming van gegevens

ONLEVEL GmbH neemt de bescherming van uw persoonlijke gegevens zeer serieus en behandelt uw gegevens zeer zorgvuldig en vertrouwelijk. De gegevens worden uitsluitend gebruikt in overeenstemming met de geldende voorschriften inzake gegevensbescherming. Bij het bezoeken van deze website kunnen gegevens over de toegang (datum, tijd, bekeken pagina) worden opgeslagen. Deze gegevens behoren niet tot persoonsgegevens, maar zijn geanonimiseerd. Ze worden uitsluitend geëvalueerd voor statistische doeleinden en worden niet doorgegeven aan derden voor commerciële of niet-commerciële doeleinden. Persoonlijke gegevens worden alleen verzameld als u deze uit eigen beweging aan ons verstrekt, bijvoorbeeld bij het bestellen van productcatalogi. In dit geval zullen we u altijd informeren over het doel van het gebruik en, indien nodig, uw toestemming vragen om deze gegevens op te slaan. Je persoonlijke gegevens worden vóór verzending en verwerking versleuteld om deze te beschermen tegen toegang door onbevoegden. ONLEVEL GmbH wijst er uitdrukkelijk op dat de overdracht van gegevens via het Internet (bijv. communicatie per e-mail) veiligheidsleemten kan vertonen en niet volledig kan worden beschermd tegen toegang door derden.