Blog

Ensure your bathroom installation is fantastic on the eye and wallet ONLEVEL's U-Channels

Bij het installeren van badkamers en douchewanden zijn design en een hoogwaardige afwerking van het grootste belang. Dit alles brengt natuurlijk kosten met zich mee, dus ervoor zorgen dat je de beste producten tegen de juiste prijs hebt is de sleutel tot het behouden van een positief banksaldo en positieve klanten!

Glasbeslagspecialist ONLEVEL staat erom bekend kosteneffectieve, innovatieve oplossingen op de markt te brengen, zoals de Kronos glasklem, het Skyforce Juliet balkonsysteem, de BananaSlide schuifdeursystemen of het fantastische nieuwe DEKTEK vlondersysteem. Het is dan ook geweldig om de komst van ONLEVEL’s hoogwaardige, kosteneffectieve U-profielen voor een reeks badkamer- en douchetoepassingen aan te kondigen.

De ONLEVEL beglazingsprofielen zijn perfect voor vaste en verzonken douchewanden en geschikt voor gebruik in vochtige omgevingen. Creëer een modern badkamerinterieur door inbouw U-profielen te gebruiken voor een ‘volledig glazen’ douchewand of gebruik opbouw U-profielen voor een strakke, minimale omlijsting en een subtiel metallic contrast met het glas van je douche-installatie.

ONLEVEL’s assortiment U-profielen is ontwikkeld voor glasdiktes van 6,76 mm tot 19 mm en is verkrijgbaar in zwart geanodiseerd, verchroomd, gemalen, naturel geanodiseerd en roestvrij staal.

Het is geweldig om weer een nieuwe productlijn op de markt te brengen, direct na de recente lancering van Dektek. Zoals met al onze nieuwe producten hebben we ze ontwikkeld om onze klanten echte waarde te bieden. We hopen dat onze klanten de kwaliteit en de prijs zullen waarderen!
Gary Dean – Voormalig CEO ONLEVEL UK

Meer informatie

ONLEVEL is dé innovatiespecialist voor Juliet balkonsystemen, glasklemmen, schuifdeursystemen en hoogwaardige balustradeprofielen in alle soorten en maten. Esthetische, veilige, geteste, onafhankelijk gecertificeerde, zeer duurzame balustrades voor woon- en werkruimtes.

ONLEVEL levert gecertificeerde droge beglazing frameloze glazen balustradesystemen in 0,75kN, 1,5kN en 3kN prestatienormen, en Juliet Balkon oplossingen tot 3m overspanningen – met unieke, gepatenteerde, snelle installatie oplossingen. Daarnaast levert ONLEVEL glasklemmen, structurele glaspuntbevestigingen, RVS, Aluminium en Houten leuningen, Fischer, Wurth en Hilti bevestigingen en accessoires zoals RVS reiniger, lijm en glasreiniger.

Blijf op de hoogte

van onze innovaties, tips en inspiratie voor uw volgende project