Blog

Dektek aluminium decking OnLevel’s new non-combustible aluminium decking system

ONLEVEL’s nieuwe onbrandbare aluminium terrasvloeren

ONLEVEL kondigt met trots de introductie aan van Dektek, een volledig onbrandbaar aluminium vlondersysteem, perfect voor woonprojecten en projecten met gemengd gebruik.

Het productontwikkelingsteam van ONLEVEL is weer druk bezig geweest. Dektek is het vierde nieuwe product dat in 2020 wordt gelanceerd. Het innovatieve A2 brandwerende aluminium terrassysteem heeft onbrandbare terrasplanken, een onderconstructie en verstelbare steunen. Dektek is ontworpen om veelgebruikte niet-brandwerende producten te vervangen voor gemoedsrust, betere prestaties en eenvoudigere installatie.

Dektek is gemaakt in de EU van 6063 T6 aluminium en is ideaal voor betonnen balkons, terrassen, looppaden, dakterrassen, cafés, tuinen en tal van andere terrastoepassingen en openbare ruimten. Het is eenvoudig te installeren met een verstelbaar wieg- en dekondersteuningssysteem. De wiegafstand kan tot 1800 mm in de breedte worden vergroot om de installatie te vergemakkelijken.

Het systeem is licht van gewicht voor efficiënt transport en eenvoudige installatie. Bovendien is Dektek een onderhoudsarm systeem met een kostenbesparing tot 50% in vergelijking met andere systemen.